Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Antislip Tape

Artikelnummer: A-TZG.01
€ 46,74 € 35,95 (exclusief 21% btw)
Aantal

Antislip tape ZWART-GEEL met korrel rol 50mm x 18,3m A-TZG.01 € 35,95 per rol. Voor het voorkomen van uitglij gevaar.

Antislip tape

Verhoogde veiligheid door gebruik van antisliptape

Antislip tape, ook wel safety walk genoemd, wordt gebruikt voor toepassing op zowel gladde las droge ondergronden zoals o.a. opslagruimten, trappen en ladders. Daarnaast biedt het een uitstekende hechting op vele oppervlakken (droog, vochtig of oliehoudend).

Duurzame en hoogwaardige kwaliteit

Duurzame antislip tape die direct zorgt voor een hoogwaardige antislip oplossing. Dit product heeft een hoogwaardige permanent klevende lijm geschikt voor de meeste ondergronden. Het is een zelfklevend antislipmateriaal bedoeld voor toepassingen zowel binnen als buiten op plaatsen met licht en zwaar verkeer. Tevens kan de tape (afhankelijk van het toegepaste type) met blote voeten belopen worden maar ook met heftrucks bereden worden. Eenvoudig aan te brengen op diverse ondergronden zoals beton, trap, (natuur)steen, hout, glas, metaal, kunststof etc.

Antislip Tape is een duurzame en zelfklevende tape dat gemakkelijk in eigen beheer aan te brengen is. Indien aangebracht volgens de instructies is er geen verdere zorg nodig. Antislip Tape wordt geleverd op rollen met een lengte van 18 meter en een breedte variërend van 25 tot 1000 mm. Ook is Antislip Tape leverbaar als maatwerk, stanswerk in tal van vormen en figuren en stroken met kant en klare waarschuwingsteksten.

De tape kan worden toegepast op vrijwel elk oppervlak binnen of buiten. Het biedt direct een Antislip oppervlak dat klaar is om overheen te lopen en is ideaal voor het meer grip krijgen op laadkleppen, traptreden of andere ondergronden. De tape is bestand tegen water, chemicaliën en motorolie. De tape is eenvoudig op maat te knippen en heeft een Aluminiumoxide oppervlak waardoor deze extra sterk is en extra lang meegaat.

Eigenschappen:

  • Blijft goed plakken op het oppervlak.
  • Bruikbaar bij extreme temperaturen van -30°C tot +70°C.
  • Voorzien van de standaard korrel.